Inloop

Wil je eens kijken of Techniek iets voor je is en hoe het werkt bij het TCCN?

Kom dan een keer naar de inloop ‘Creatief met Techniek’ op woensdagmiddag. Je kunt voor één keertje komen kijken, maar als je het leuk vindt mag je natuurlijk ook vaker komen. Per keer ga je aan de slag met een werkstuk. Kijk goed naar de leeftijdsgroep, deze wisselt namelijk per keer.  De ene woensdag zijn we geopend voor kinderen van 6 tot en met 9 jaar, de andere woensdag voor kinderen van 10 tot en met 12 jaar.  Eén keer per maand is er geen inloop maar MysteryX.

Je ouders mogen erbij blijven, maar dat hoeft niet. Als je wilt komen moet je je wel even aanmelden bij de inloopmiddag. Graag aanmelden voor dinsdag (i.v.m. materiaalinkoop!). Er is plek voor 10 kinderen per keer. Wegens groot enthousiasme is het handig om je ruim van te voren in te schrijven.

Programma:

woensdag 6 september (6 t/m 9 jaar):  Hoe maak je een stevige brug? Je gaat aan de slag met papier. Niet sterk zou je denken, maar daar vergis je je in. Kom maar langs en verbaas je over hoe sterk papier kan zijn!

woensdag 13 sepemberMysteryX (geen inloop)

woensdag 20 september (10 t/m 12 jaar):Hoe maak je een stevige brug? Je gaat aan de slag met papier. Niet sterk zou je denken, maar daar vergis je je in. Kom maar langs en verbaas je over hoe sterk papier kan zijn!

woensdag 27 september ( 6 t/m 9 jaar) : Een electrospel maken

woensdag 4 oktober (10 t/m 12 jaar) : Een electromotortje maken

woensdag 11 oktober : MysteryX (geen inloop)

woensdag 18 oktober: Herfstvakantie

Tijd: woensdagmiddag 14.30-16.00
Locatie: Junior Technovium, Heyendaalseweg 98
Leeftijd: 6-12 jaar
Kosten: €6,50 (exclusief evt batterij van €1,50 ps)