Coördinatie

Alieke en Nathal hebben als coördinator de dagelijkse leiding en sturen verschillende mensen aan op de locatie in het Technovium.  Nathal onderhoudt de medewerkerszaken en de PR. Alieke onderhoudt het onderwijs en de financiën.

Als activiteitenbegeleidsters coördineren Alieke en Nathal verschillende activiteiten en begeleiden dit mee op de werkvloer.

Nathal

Nathal Loot

Sinds 2013 ben ik op heel veel verschillende manieren terug te vinden binnen het TCCN, zowel op de voorgrond (lesgeven), als op de achtergrond (lesontwikkeling, coördinatie en PR) en binnen het bestuur. Sinds 2018 ben ik coördinator en activiteitenbegeleidster.
En dát is, wat mijn werk zo geweldig maakt! Ik ontwerp en werk met mensen samen: kinderen & volwassenen. Hoe mooi is het om overal een enorm enthousiasme terug te zien die tot ontwikkeling leidt van kinderen, begeleiders en het TCCN zelf!

Alieke

Alieke van Bockel

Ik werk sinds februari 2013 als activiteitenbegeleider voor het TCCN. Mijn hoofdtaak was het samenstellen van ons scholenprogramma en zorgen voor goede begeleiding, daarnaast begeleid ik ook een aantal andere activiteiten zoals bijvoorbeeld de verjaardagsfeestjes. Sinds 2018 ben ik coördinator en activiteitenbegeleidster. Als gediplomeerd meubelmaker schep ik er veel plezier in om kinderen te laten ervaren dat techniek overal om ons heen is, dat het niet ‘eng’ is en dat het ontzettend leuk is om zelf iets te  kunnen maken.